torek, 22. januar 2013

Zatišje pred nevihto

Zadnje dni so prispevki na blogu zelo redki a to še zdaleč ne odraža dejanskega stanja glede priprav. Dejstvo je, da nam časa konstantno primanjkuje, še bolj pa to občutimo sedaj, ko že skoraj odštevamo ure do odhoda, To-Do liste pa kar ne zmanjka. Tako smo v zadnjih dneh pospešeno urejali reči na avtih: konkretno je bila Frontera deležna dodatnega preventivnega posega s švas aparatom, ležišče in predala za opremo sta bila dokončana, polepili smo jo z nalepkami sponzorjev itd. Čeprav se sliši malo pa je čas kar pobegnil.

S sponzorskimi nalepkami polepljena Frontera na preventivnem servisu.

Med tem smo poleg osebnega pakiranja pakirali tudi humanitarne prispevke za katere se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujemo. Odziv je presegel naša pričakovanja in žal nimamo dovolj prostora za vse kar ste hoteli prispevati. Vsem, ki bi vseeno želeli prispevati pa predlagam, da pomagate v jesenskih poplavah prizadetim v Podravju. Poletje bo tu prej kot si mislite in marsikdo bo vesel nekaj dodatnih poletnih oblačil za nadomestilo v poplavah uničene garderobe.

2 komentarji:

strojnik005 pravi ...

Glede prostora je pa tako da vsako leto pelje tudi šlepar iz budimpešte(čez slovenijo verjetno) in on pobira takšne stvari. ;)

Good luck! Upam da sem drugo leto zraven :P

The tech guy pravi ...

Žal so organizatorji glede tega povsem neodzivni - najbrž zaradi drugih, bolj pomembnih obveznosti pred začetkom.

Podpirajo nasZagotavlja Blogger.
twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail